OKLART LÄGE 2021 - PGA AV OMBYGGNATION - MER INFO INOM KORT!

sup & yoga retreat -
I UNIK MILJÖ I STOCKHOLMS UTSKÄRGÅRD!

MER INFO OM 2021 INOM KORT!

FÖR ÅTTONDE ÅRET åker vi till vår paradisö Rågskär -

Våra fantastiska SUP- och YOGA-retreater har varit väldigt populära de senaste åtta åren.
De sker i slutet av augusti, eller i början av september när lugnet har lagt sig, men värmen fortfarande hänger kvar. Vi har en helt egen liten ö för oss själva i två dagar, i allra yttersta havsbandet, i sanslöst vackra Bullerö Naturreservat! Vi paddlar, yogar, badar bastu, njuter av livet & får härlig mat serverad av vår egen gourmetkock Hanna. Vi är bara tio deltagare vilket gör upplevelsen exklusiv. Men framför allt: Det här är en unik plats i en unik miljö. Du hittar inte detta någon annanstans i världen!

Antalet platser är tio, och sex är redan bokade, så vänta inte med din anmälan!!!
Anmäl ditt intresse redan nu till:
      sup at  runmaro.se             

HÄR hittar du mer info om 2020 års retreat - INFO OM 2021 inom kort!
(
i pdf nedan och i spalten här intill.)

loading...

OKLART LÄGE 2021!!
Välkommen att skriva upp dig på väntelistan! Info inom kort.

Välkommen att skriva upp dig på väntelistan!


Invänta en bekräftelse på din anmälan, och när du fått den betalar du omgående in anmälningsavgiften om 1.490 kr till PG: 49 96 82-3.
Skriv "SUPYOGA" och ditt namn, som betalningsmeddelande. Tänk på att anmälan är bindande! 
I juni får du en faktura på resterande belopp som också inkluderar anmälningsavgiften.
Skriv även här "SUPYOGA"och ditt namn, som betalningsmeddelande.
(Du kan också välja att betala in hela kursavgiften om 4.990 kr direkt, be då om en full faktura vid anmälan).
Maila gärna och bekräfta att du gjort slutbetalningen till: sup at runmaro.se 
 
OBS!
Meddela i god tid om du är vegetarian eller om du behöver laktos- eller glutenfritt alternativ! Senast en vecka före retreaten! 

Viktig information gällande avbokning:
Vid avbokning fram till 31/5 debiterar vi anmälningsavgiften om 1490kr. Vid avbokning fr o m den 1/6 -och fram till den 10/7 -debiteras halva kursavgiften. Vid avbokning efter den 10/7 debiteras full kursavgift. 
Om kursen ställs in: 
Om vi skulle tvingas ställa in kursen på grund av för få deltagare, eller av någon annan akut orsak, reserverar vi oss för rättigheten att ställa in kursen och återbetalar då full kursavgift. För att kursen ska bli av behöver vi bli tio deltagare, d v s  en full grupp. 
Annan viktig information:
Förslag till packlista och övrig avreseinfo skickas ut separat ca en vecka före avfärd. För frågor maila till: sup at runmaro.se

NÅGRA RÖSTER FRÅN TIDIGARE ÅR PÅ VÅRA SUP- OCH YOGA-RETREATER:

”Jag vill starkt rekommendera Runmarö SUPs SUP/YOGARETREAT på Rågskär. För mig blev det några viktiga och värdefulla dagar på fleraplan. Att i en fantastisk och unik miljö i ytterskärgården möta sig själv genom professionell och trygg handledning av yogainstruktören Ingrid Marie och med den fenomenala SUP- läraren Lena Haglunds tydliga och omsorgsfulla instruktioner paddla fram, bland kobbar och skär, det unnade jag mig, en helg i slutet av augusti. Detta toppadesmed vederkvickande och goda samtal med andra människor, väldigt god mat, snyggt arrangerat av ung kock, vedeldad bastu och stjärnhimmel. Jag blev så berikad och kändemig modig och glad i hjärtat både under helgen och lång tid efteråt!” 
Susanne Zakrisson 

”En fantastisk SUP & yoga upplevelse i underbar miljö med professionella ledare, god mat & härlig gemenskap. Balsam för själen helt enkelt!”
Karolina Edevåg 

”Jag hade en magisk helg i vår vackra skärgård, som jag sååå gärna vill göra omoch verkligen rekommendera till andra. Den innehöll allt som jag mår bra av, såsom spännande möten med nya människor, god mat, naturupplevelser, träning, stor sol, skratt och fina samtal. Jag är nybörjare i både SUP och YOGA och fick fantastiska introduktioner. Lena och Ingrid Marie var professionella instruktörer/lärare och jag kände mig trygg när jag begav mig in i dessa nya utmaningar. Vilken känsla! Vilken lust! Att få testa nya saker tillsammans i en underbar miljösom på och omkring Rågskär, ger en ytterligare dimension!
Anna Froom