amazonas

SUP I AMAZONAS - 3rd EDITIOn - HÄNG MED OSS i FEB 2019!

2-17 februari 2019 kör jag & Runmarö SUP vår 3:e unika SUP-resa tillsammans med fantastiska In Wild Peru. Jag har rest mycket världen över och kan utan överdrift säga att det HÄR är en av de mest fantastiska och upplevelserika resor jag gjort. Och vi är helt ensamma om denna resa! Ingen annan - vad vi vet - SUP:ar i djupaste AMAZONAS! 
 

INSPIRERAS AV COOLA VIDEOS FRÅN 2016/2017:

Något av resans MAGISKA innehåll:

* Ståpaddling i upp till 3 timmar om dagen i djupaste Amazonas, längs vindlande bifloder.
* Kom nära Amazonas unika natur och djurliv, kanske i sällskap med rosa floddelfiner!
* Möt en schaman och ta del av vardagslivet i en av regnskogens små byar.
* Yoga till regnskogens avslappnande ljudmatta ( här behövs ingen yogamusik! )
* Jobba som volontär med sjökor (manater) på ett räddningscenter - bidra till en god sak. 
* Känn in den coola atmosfären i Amazonas Iquitos - en av världens mest isolerade städer.
* Testa vågsurfing vid Perus vackra Stillahavskust, på den kända surfspoten Máncora.
* Fiska och laga en egen ceviche vid Stilla havet (Peru är ett gourmetland i toppklass!).
* Yoga i soluppgången på vår vackra & avskilda Stillahavs-strand medan vågorna rullar in. 
* Kanot i cool mangroveskog i nordvästra Peru

MER PRAKTISK INFO HÄR:

in wild peru

In Wild Peru – www.inwildperu.com - drivs av Miriam och Manuel. Resebyrån har lång och gedigen erfarenhet av resor i just Peru. Det är helt enkelt deras specialitet. Manuel, som är vår reseledare under hela resan och styr upp allt till det bästa, är själv från Amazonasstaden Iquitos. Bättre dörröpnare än honom finns inte, då han kommer från trakten och har ett stort kontaktnät! Manuel är dessutom certifierad naturguide med 15 års erfarenhet och berättar med smittande entusiasm om Amazonas djur och natur. Miriam, som är från Koster på västkusten, har många Peru-resor i bagaget och kan kunnigt kan svara på alla dina frågor om resan. Maila henne på: miriam@inwildperu.com

RUNMARÖ SUP

Runmarö SUP drivs av mig, Lena Haglund, och jag håller i paddling och yoga under resan. Jag är ISA-certifierad* SUP-instruktör och leder sen flera år SUP-kurser och SUP-retreats i Stockholms ytterskärgård, där jag bor. Jag tävlar också i SUP och har tagit flera SM-medaljer. 2013 blev jag först i världen med att paddla på nordligaste Svalbard. Har även paddlat och surfat på platser som Hawaii, Donaudeltat, Arabiska havet och så förstås i AMAZONAS i Peru. Jag är också utbildad kundaliniyoga-lärare och har flera års erfarenhet av denna yogagren. Till vardags arbetar jag som frilansjournalist och har världen som mitt arbetsfält. Gör dokumentärer & resereportage för bl a SVT.
(*ISA = Internationella Surfförbundet)