sup-SKOLA för barn - FULLT 2019!

FULLT!!!! FÖR SJÄTTE ÅRET - ANMÄL SENAST 20/5!

9-10 + 12-13 Juli (inget den 11/7) – SUP-vecka för barn & ungdomar (9-18 år)
StandUp Paddling, lek & roliga tävlingar under FYRA dagar i juli, 1-1,5 timme per dag, beroende på ålder. Grupperna delas in efter ålder och erfarenhet. I den äldre gruppen blir det mer fokus på träning och lite längre pass. SUP är fantastisk för hela kroppen, samtidigt som man förbättrar balans, koordination och har väldigt roligt på och i vattnet!

I kursen går vi igenom:
Olika paddlingstekniker och träningsformer, säkerhet och hänsyn på vattnet, avslappning på brädan och så förstås en massa olika vattenlekar med brädan som redskap. Sista dagen samlar vi också ihop alla grupperna för ett litet fun-race – och annat skoj - där alla kan vara med och tävla utefter sina villkor. Då får alla deltagare också en överraskning att ta med sig hem och vi bjuder på fikabröd till kaffet till de föräldrar som kommer för att titta på.

I kursen ingår:
Licensierad instruktör (två vuxna med de minsta barnen) bräda, paddel och fotrem, samt en överraskning värd ca 250kr.

Man paddlar bäst i:
Man måste ta med sig egen flytväst. Paddlar gör man bäst i snabbtorkande sport- eller badkläder. Man bör också ta med sig handduk, ett ombyte kläder och något varmt att ta på efteråt. Beroende på temperatur, kan man ev. också behöva våtdräkt. Säg till god tid om ni behöver hyra våtdråkt eller flytvästar om ni inte har egna!

För deltagande krävs:
Den som deltar bör kunna simma (helst 200 meter - i annat fall krävs en särskild överenskommelse med deltagarens föräldrar) och inte vara rädd för vatten.

KURSKOSTNAD:
1000kr (inkl. en överraskning värd ca 300kr) för de mindre som går ca 1 tim.
1150kr (inkl. en överraskning värd ca 300kr) för de större som går ca 1,5 tim.

Så här gör du för att anmäla:
1. Anmäl ditt intresse snarast (namn, ålder, erfarenhet, tröjstorlek) till: sup at runmaro.se  -
senast 20/5! Fyll i din BOKNING här till höger (om du är vid en dator) eller nedan (om du kikar bokar via mobilen.)

2. Avvakta en bekräftelse och mer info.

SUP, StandUp Paddling är den snabbast växande vattensporten i världen just nu. Det är en folksport som är till för alla, i alla åldrar, och den gör gott för både kropp och själ! 

Se PDF för mer information.

boka sup-SKOLA för barn