samarbetspartners

RUNMARÖ båtvarv

2017 flyttar vi vår bas 100m till Runmarö båtvarv. Med varvet gör vi roliga event. Och de hjälper oss med förvaring, reparationer, transporter och  lokaler. Våra kurser utgår från deras fina bryggor!!!

IN wild Peru

In Wild Peru är resebyrån med specialkunskaper i Peru. Därför kör vi våra unika och  magiska SUPresor i Amazonas med de. Att paddla i djupaste regnskog ger minnen för livet!

STAVSNÄS BÅTTAXI

Stavsnäs Båttaxi har 50 års erfarenhet av skärgårdstrafik och charter. Med deras fina taxibåtar kan du lätt ta dig till våra aktiviteter, när som helst och vilken årstid som helst. Båtarna tar 1-60  passagerare.

SURFSPOT

Surfspot är riktigt stora i vattenvärlden & här hittar du alla SUP- prylar du behöver! De är bland annat importör av största SUP-märket Starboard som vi  framför allt använder. Liksom Mystics fina våtdräkter

TRIBO DO MAR

Det här är SUP & Surf-skolan i Peniche, Portugal, som har många års erfarenhet av både SUP och vågsurf. De har både svensk- och engelsktalande instruktörer. För oss är det alltid ett nöje att samarbeta med de och njuta av vågorna!