om oss

Inspirerad av vänner i Stockholm, Varberg och på Big Island (Hawaii) har SUP - Stand Up Paddling - blivit min passion i livet.
I juli 2012 utbildade jag mig till SUP-instruktör med ISA-licens
(ISA = Internationella Surfförbundet) och därefter körde jag igång Runmarö SUP-skola & SUP-klubb. 2013 blev jag först i världen med att paddla mellan 79 och 80 breddgraden på norra Svalbard & 2016 ledde jag den första SUP-resan ever till Amazonas i Peru!!! 2013-16 har Runmarö SUP kammat hem flera SUP-SM-guld & SUP-SM-brons. 2017, började vi bygga upp ett SUP-center på Runmarö, tillsammans med Runmarö båtvarv! 2017 var också året då vi körde vår andra SUP-expedition till Amazonas, vår första SUP-POLO-turnering, vår fjärde SUP- och YOGA-retreat på Rågskär.......

Runmarö SUP står för havsäventyr i Stockholms unika ytterskär- gård, och vi är nog ensamma om att ha ett så brett SUP-utbud kombinerat med så lång SUP-erfarenhet. Kanske är det därför vi så ofta är fullbokade.

År 2018/2019 händer det mycket: 
Alltifrån nybörjarkurser, SUP-Yoga och SUP/YOGA-retreat  till en ny SUP-expedition i Amazonas i februari 2019!!!

SUP är den vattensport som växer snabbast i världen just nu, och det är inte så konstigt. Det är en sport som har nåt för alla och du lär dig snabbt. SUP kan vara allt ifrån en långsam och meditativ tur, till ett riktigt hårt träningspass. SUP är fantastisk träning för precis hela kroppen. Du använder alla små muskler och bättre core- träning finns nog inte. Balans och hållning får du på köpet. Men framför allt är det himla kul, och du får en härlig naturupplevelse!

Våra kunder har varit allt mellan 6-78 år! Haka på Du oxå & bli en av oss som går på vattnet!!! Ta med familjen, vännerna, jobbar- kompisarna! Eller ge dig själv en oförglömlig upplevelse! 

Mitt SUP-mål 2018 är att bli bättre på downwindpaddling och vågsurf. Livet är ju till för att vara nyfiken och anta utmaningar :-)
Å du, vi paddlar året runt. Bara isen stoppar oss.