om oss

Inspirerad av vänner i Stockholm, Varberg och Big Island (Hawaii 2011) har SUP - Stand Up Paddling - blivit min passion i livet.
I juli 2012 utbildade jag mig till SUP-instruktör med ISA-licens
(ISA = Internationella Surfförbundet) och därefter körde jag igång Runmarö SUP-skola & SUP-klubb. 2013 blev jag först i världen med att paddla mellan 79 och 80 breddgraden på norra Svalbard & 2016 ledde jag den första SUP-resan ever till Amazonas i Peru!!! 2013-16 har Runmarö SUP kammat hem flera SUP-SM-guld & SUP-SM-brons. 2017, började vi bygga upp ett SUP-center på Runmarö, tillsammans med Runmarö båtvarv! 2017 var också året då vi körde vår andra SUP-expedition till Amazonas, vår första SUP-POLO-turnering och SUP:ade på Kamtjatkafloden i Ryssland! 2018 blev det SUP och surf på Filippinerna, surf på Kamtjatka och vår 5:e SUP/YOGA-retreat i Stockholms utskärgård.

2020 drar vi igång  vår NIONDE säsong!!!! Det blir alltifrån nybörjarkurser, SUP-Yoga och SUP/YOGA-retreat till SUP - IGEN! - bland brunbjörnar på södra Kamtjatka i ostligaste Ryssland!!!

Runmarö SUP står för havsäventyr i Stockholms unika ytterskär- gård, och vi är nog ensamma om att ha ett så brett SUP-utbud kombinerat med så lång SUP-erfarenhet. Kanske är det därför vi så ofta är fullbokade.

SUP är den vattensport som växer snabbast i världen just nu, och det är inte så konstigt. Det är en sport som har nåt för alla och du lär dig snabbt. SUP kan vara allt ifrån en långsam och meditativ tur, till ett riktigt hårt träningspass. SUP är fantastisk träning för precis hela kroppen. Du använder alla små muskler och bättre core- träning finns nog inte. Balans och hållning får du på köpet. Men framför allt är det himla kul, och du får en härlig naturupplevelse!

Våra kunder har varit allt mellan 6-78 år! Haka på Du oxå & bli en av oss som går på vattnet!!! Ta med familjen, vännerna, jobbar- kompisarna! Eller ge dig själv en oförglömlig upplevelse! 

Mitt SUP-mål 2020 är att bli bättre på downwindpaddling och vågsurf och så ska jag göra nya försök att ta lite SUP-bilder med brunbjörnar i bakgrunden på Kamtjatka :-) Livet är ju till för att vara nyfiken och anta utmaningar!! Å du, vi paddlar året runt. Bara isen stoppar oss.