samarbetspartners

RUNMARÖ båtvarv

2017 flyttar vi vår bas 100m till Runmarö båtvarv. Med varvet gör vi roliga event. Och de hjälper oss med förvaring, reparationer, transporter och  lokaler. Snart utgår våra kurser från deras fina bryggor!

IN wild Peru

In Wild Peru är resebyrån med specialkunskaper i Peru. Därför kör vi våra unika och  magiska SUPresor i Amazonas med de. Feb 2018 går vår 3:e SUPresa. Att paddla i djupaste regnskog ger minnen för livet!

PAddle sports

Vi kör event ihop, diskuterar SUP-raceträning och SUP:ens utveckling. Här köper vi våra riktigt justa uppblåsbara brädor från Red Paddle. Å här kan man också hitta snygga strandplagg från  Seafolly!

SURFSPOT

Riktigt stora i vattenvärlden och här hittar man alla SUP- prylar man behöver! Numera importör av största SUP- märket Starboard som vi  också använder. Ett annat kvalitetsmärke här är Mystic.

TRIBO DO MAR

Det här är SUP & Surf-skolan i Peniche, Portugal, som har många års erfarenhet av både SUP och vågsurf. De har både svensk- och engekstalande instruktörer. För oss är det alltid ett nöje att samarbeta med de och njuta av vågorna!

FAHLENSURF

En av de första med SUP i Sverige. Här köpte vi våra första brädor - Naish. Även om vi numera också använder både Starboard och Red Peddle i vår verksamhet, så tävlar vi fortfarande med Naish vassa brädor.